Ortaokul Öğrencileri ile Eğitici ve Eğlenceli Atölyeler

18 Mayıs 2024 / Saat 11.00-13.00

Katılımcı Sayısı: 15

Sarıyer Ortaokulu, Merkez, Şht. Mithat Yılmaz Cd. No: 95, 34450 Sarıyer/İstanbul

Proje Ortağı: Geleceğe Adımlar Derneği

Yapılması Planlanan Etkinlik: Ortaokul Öğrencileri ile Eğitici ve Eğlenceli Atölyeler

Gerekli Malzemeler: Gerekli malzemeler Geleceğe Adımlar Derneği tarafından sağlanacaktır.

Etkinlik İçeriği: Gönüllüler ve Geleceğe Adımlar eğitmenleri, ortaokul çağındaki öğrenciler ile çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirecektir. Bu atölyelerde çocuklara yaratıcılık, öz denetim ve duyguları ifade etme becerileri gibi çeşitli kazanımların aktarılması amaçlanmaktadır.

Websitesi: https://www.gelecegeadimlar.org/

İlave Bilgiler: Geleceğe Adımlar, sosyo-ekonomik koşulları nedeniyle akranlarıyla eşit fırsatlara ulaşmakta güçlük çeken okul çağındaki çocukların farkındalıklarını arttırmayı, sosyal ve psikolojik gelişimlerine katkıla bulunmayı amaçlaran gönüllüler grubu olarak kurulmuştur ve ortaokul öğrencilerinin psikososyal gelişimlerini desteklemek için çalışan bir eğitim insiyatifidir. Bu dernek, Türkiye’nin farklı illerinde, akranlarıyla eşit fırsatlara ulaşmakta güçlük çeken ortaokul çağındaki çocuklara ulaşarak onların duygularını tanıma, aktif başa çıkma, duygusal ilkyardım, empati, zorbalık, eleştirel düşünce, ve benzeri becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

*Proje gönüllülerinin ulaşımı kendilerinin gerçekleştirmesi beklenmektedir.

*Bu etkinliğin kontenjanı dolmuştur.

Etkinlik dili Türkçedir.